Témaindító! Ide várok olyan ötleteket, hogy, hogy rendezzük el az olalt?! Miket látnátok még rajta szívesen.
A designba is beleszólhattok! Szóval az egész oldalba! Ha bármi, bárhol nem tetszik, jelezd!
Várjuk az ötleteiteket!
Jó reggelt.Legyünk őszinték.Az ilyen oldalakat mint a tétek játékmagyarításokért látogatjuk.Ha ezek nem készülnek akkor teljesen felesleges bármi dizájn, a tagok elmaradnak szépen lassan.Tehát, minél több magyarítás, annál több látogató.Utána ugye fel lehet dobni hírekkel,fórummal.Mert akkor már van miről beszélgetni.Linkelhettek reklámokat,amivel belépéskor mondjuk támogathatunk titeket.Stb.stb.
De hát ez mind szabadidő kérdése,no meg hogy akarja-e az emberfia.
Tisztelettel Lajszo68
Egyetértek Lajszlo68-val szerintem is ha nem lesznek újabb magyarítások akkor az emberek lassan elmennek...
Nekem azok az ötleteim hogy legyen több hír magyarításról már kijött játékmagyarításról és a linkjét kitenni ha elérhető és akkor le is lehetne tölteni. Nekem a Designel nincs baj sztem így is jó...
2. ötletem: hogy legyenek játék magyarítási videók pl mint most a Dirt 2-nek hogy bemutatja hogy hogyan is néz ki magyarul a game, mert hát tudjuk vannak játékok amik az eredeti nyelven többet ''mondanak'' .
3. ötletem: Mint az első pontban mondtam tegyük ki minden játéknak az eddig elkészült magyarítását. és így lenne egy központi magyarítási gyüjtemény, mint a magyaritasok.hu oldal.
Nekem egyenlőre ezek az ötleteim,tanácsaim,az oldal előrehaladásával....
Szerintem a magyarítások elég jól haladnak meg azért vannak is. De szerintem is a magyarításról több hír kéne,hogy hogy áll mikor lesz kb. kész és hasonlók.
Én még szeretném, ha az oldalon több hír és több cikk lenne. Persze híreket én is küldök be és lehet,hogy cikkeket is fogok.
A dizájnról beszélve pedig az a véleményem,hogy nagyon jó szerintem nem nagyon kéne az oldal kinézetén változtatni, de több dolog legyen az oldalon.
Szerintem.
Amúgy meg:
Nem staff menüt csinálnék hanem team menüt
Hogy éppen az adott projekten ki dolgozik milyen szerepet tölt be (pl. projektvezető,fordító,lektor,teszter)
És ide ki lehetne rakni a weboldal teamet is